Nyhet

Wine Electric Vacuum Pump - Aluminium Line 14 cm C

Peugeot

Art.nr:

210908

EAN:

4006950210908

Färg:

Carbon

Beskrivning

Med Peugeot's vinpump kan du förlänga vinets livslängd. Perfekt om du inte vill dricka upp hela flaskan på en gång. Allt för att kunna spara och avnjuta vald dryck dagar efter att flaskan öppnats, med samma goda smak!

Peugeots elektriska vinpump evakuerar luften från flaskan och förhindrar oxidation. En signal meddelar när vakuumproceduren är klar. Laddas snabbt med en USB kabel och laddtiden håller för 100 vakuuminställningar per laddning. Bevarar och förlänger vinets aromer och smaker upp till 5 dagar. 

 

Denna smakfullt designade produkt ingår i Preserve kollektionen. En kollektion med vintillbehör som innehåller elektriska vinpumpar och stoppare/kork till vin .

Specifikation

Produktmått
Höjd (mm)
238
Längd (mm)
127
Bredd (mm)
55
Vikt (g)
504
Butiksförpackning
Antal
1
Höjd (mm)
238
Längd (mm)
127
Bredd (mm)
55
Vikt (g)
504
Beställningsförpackning
Antal
6

Högupplösta bilder

Om varumärket

Franska varumärket Peugeot är kända världen över för sina exklusiva kryddkvarnar. Peugeots pepparkvarn har blivit en symbol för skickliga kockar och utsökta måltider  som serveras på restauranger av hög klass. Hos Peugeot hittar du allt för att sätta guldkant på din måltid som vinöppnare, karaffer, vinglas, vinkylare och smarta barredskap. Peugeot har även extremt tåliga ugnsformar som passar för allt från brödbak till härliga gratänger.

Läs mer